2016. január 10., vasárnap

KEDVES HOSSZÚ KATINKÁT ZSIDÓZZÁK, HAZAÁRULÓZZÁK, AMERIKAI ÜGYNÖKÖZIK!

NO EMISSZIÓ MISSZIÓ BLOG
Szerző: vancat
2016.01.10.


Amióta kitört, vagy legalábbis nyílt színivé vált a Magyar Úszószövetség és Hosszú Katinka közötti éles vita, azóta, különösen jobboldali, radikális és nemzeti elkötelezettségű médiumokban a kedves kommentelő olvasók közül sokan szimplán lezsidózzák, lehazaárulózzák, leamerikaiügynöközik minden idők egyik legsikeresebb magyar sportolónőjét és amerikai származású edző férjét, Shane Tusupot.

Természetesen itt és most nem célom, hogy bárkit is meggyőzzek arról, hogy nemzeti büszkeségünk, a bajai származású sportolónő és férje nem "zsidóbérencek", és amit most tesznek, hogy tudnillik élesen kritizálják a Magyar Úszószövetség vezetőit, az nem az amerikai titkosszolgálat Magyarországot lejárató titkos akciója.

Akik ezt így gondolják, azoknak mindenekelőtt mihamarabbi jobbulást kívánok, másrészt - a szólásszabadság nagy barátjaként - abbéli örömörmet fejezem ki, hogy bármilyen, még ilyen alantas és eszelős vélemények is szabadon napvilágot láthatnak hazánk virtuális agóráján, az interneten.

Mindazonáltal a Hosszú Katinka kontra Magyar Úszószövetség vita kapcsán szeretném röviden minden kedves Katinkát hazaárulózó, zsidózó, ügynököző jobboldali honfitársam figyelmébe ajánlani ennek a vitának egy talán méltatlanul feledett szempontját.

Azt tudnillik, hogy akivel Hosszú Katinka vitatkozik, az nem más, mint Gyárfás Tamás. Akit a hosszabb távú memóriával még rendelkezők azért nem feltétlenül csak úgy ismerhetnek, mint a magyar úszósport első emberét. Sokkal inkább úgy, mint a jelenlegi magyar kormányzat, - az egykori ellenzék - által kifejezetten manipulatív MSZP-s párttévéként jegyzett Napkelte tulajdonosát, valamint építőipari nagyvállalkozót, aki - saját bevallása szerint - mellesleg egy Tasnádi Péter nevű mára méltán feledett bűnözővel is kifejezetten baráti viszonyt ápolt...

ITT OLVASHATÓ

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.