2016. január 26., kedd

LEBUKTAK A CSEPELI FIDESZES VÁROSVEZETŐK

CSEPELIEK BLOGJA
Szerző: csú
2016.01.26.


Horváth Gyula Loptok, csaltok, hazudtok című írását változtatás nélkül közöljük:

Loptok, csaltok, hazudtok! Ez azonban nem hír. Lassan hozzá kellene szoknunk ahhoz, hogy az a világ amit ti építetek ki magatok körül így működik! Azt is el kell viselni, hogy a valóság egészen más, mint az, amit ti festetek elénk!

Be kell emelnünk a feketéről, hogy fehér? El kell hinnünk, hogy harminc éves ember, akinek alig volt magyarországi munkahelye (egyáltalán munkahelye) kacsalábon forgó házat tudott magának építeni a „becsületes” keresetéből? Nem lehet kivetnivalót találnunk abban, hogy elkótyavetyélitek az ország földjeit és egyéb jószágait?

Jó pofát kell, hogy vágjunk ahhoz, ha egy gázszerelő elfelejt egy milliárdot bevallani a vagyonából és egy műkörmös a legjobb gazda a földvásárláson? El kell fogadnunk, hogy olyanokat küldtök a választási bizottságba, akit megbízási szerződéssel előtte magatokhoz kötöttetek?

Viselnünk kell, hogy az a kampánystratégiátok, hogy becstelen és hazug rágalmakkal tesztek tönkre embereket, családokat? Hallgatnunk kell, amikor a keresztényi erkölcsötök túltengésekor ráuszítjátok veszett ebeiteket az egyik ellenzéki párt vezetőjére és feleségére?

Tűrnünk kell, hogy kirugdossátok a jól képzett gyakorlott köztisztviselőket, közalkalmazottakat azok családtagjait csak azért, hogy a haveroknak csináljatok helyet?

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.