2016. január 21., csütörtök

MÁRIA ORSZÁGA, AVAGY AZ EGÉSZSÉGÜGY LEVELEZŐ TAGOZATA

HÍR24 - POSZT ITT
Szerző: Nagy Bandó András
2016.01.21.


Ebben az országban, ahol százával követnek el jogra épített erkölcstelenséget, eleve: olyan jogot alkotnak, mely az összes megélhetési politikusnak kedvez, de csakis nekik.
Olyan országban bűnös Sándor Mária, a fekete ruhás ápolónő, ahol (épp most hallottam ezekről) egynapos „munkával” (hát, ha ilyen munka ünnepe május elseje, dobják szemétre az ingyen virsliket, meg a jutalom söröket!) nyolcmilliókért írnak, írhatnak tanulmányokat a kormány(fő) kegyeltjei a kazahsztáni marhákról, és minden egyébről, ami egy fia hasznot nem hoz ennek a szerencsétlen országnak.
Olyan országban bűnös Sándor Mária, ahol kegyelmi kérvény nélkül léphet le a több mindenben saras NAV-vezér, és gázszerelő haver lehet az ország egyik leggazdagabb embere.
Ahol ez a gázszerelő sunyin és alig titkolt pofánkba röhögéssel meri kimondani, hogy mit tegyen, ő, szegény, ha egyszer miniszterelnök a barátja, régen is az volt, nincs ebben semmi kivetnivaló, hát persze, hogy annyi közpénzhez jut, mint amennyihez az ország összes gázszerelője sem jut.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.