2016. január 13., szerda

MI FIGYELÜNK

GÉPNARANCS-BANÁNKÖZTÁRSASÁG
Szerző: Gépnarancs
2016.01.13.


Éppen ideje elszámolnia mindenkinek a vagyonszerzés módjával és körülményeivel! Ahogy el kell számolnia a nyugdíjas néninek, miből telik neki hallókészülékre, vagy el kell számolnom nekem, hogy mondjuk a havi kétszázezres fizetésemből hogy is tudok Ferrarit vásárolni, a politikából élőknek, az információkhoz és döntésekhez közvetlenül hozzáférő embereknek legalább úgy el kell számolni. Sőt!l

Végre eljött ez a szép nap is, amikor a Fidesz el akar számolni az elmúltvalahány évvel. Ékes példája ennek a párt hivatalos közösségi oldalára felrakott ábra. Ez:


 A magam részéről ugyan éppen ebben az esetben nem nagyon látok semmi abnormálisat abban, hogy valaki csinál egy céget, működteti azt és a cég értéke 22 év alatt a sokszorosára növekszik, de attól persze ki lehet vizsgálni.
Helyes, éppen ideje elszámolnia mindenkinek a vagyonszerzés módjával és körülményeivel! Ahogy el kell számolnia a nyugdíjas néninek, miből telik neki hallókészülékre, vagy el kell számolnom nekem, hogy mondjuk a havi kétszázezres fizetésemből hogy is tudok Ferrarit vásárolni, a politikából élőknek, az információkhoz és döntésekhez közvetlenül hozzáférő embereknek legalább úgy el kell számolni.
Sőt!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.