2016. január 21., csütörtök

MIT TILTSUNK BE AZ UBER UTÁN?

KÉRDEZZ BÁTRAN! BLOG
Szerző: Steve123
2016.01.20.


A taxisok szerint az Über tönkreteszi a taxisokat, becsapja az utasokat, és egyáltalán nem fizet adót, ezért be kell tiltani. Fogadjuk el, hogy az mind igaz. Az internetes arctalan rendelés, ahol az állam nem ellenőriz kellőképpen, veszélyes lehet. Vigyük tovább ezt a gondolatot. Mi veszélyes még, mit kéne még betiltani?

Először is az ebay-t. Senki nem garantálja, hogy ténylegesen megkapom az árut, azt az árut kapom meg, amit megrendeltem és megfelelő minőségben. 

Tiltsuk be az amazon-t is! Igaz ott, nem magánszemélytől rendelünk, de nem vehetjük kézbe a terméket. Lehet, hogy egy jó fénykép teljesen félrevezet minket.

Tiltsuk be az online szerencsejátékot. Mindenki tudja, hogy az a bűnözés melegágya. El lehet szépen menni egy kaszinóban vagy a lóversenyre helyette.

Itt az idő, hogy betiltsák az internet bankolást. Nem lehet kérdezni egy géptől, pedig sokszor nehézkes a használat. A biztonságról nem is beszélve. Sokan felírják egy papírdarabra a jelszót, ha ezt valaki megszerzi, akkor a teljes megtakarításra ráteheti a kezét...

ITT OLVASHATÓ

1 megjegyzés:

  1. Minden volt már: száz évvel ezelőtt ugyanez volt a konfliktus veleje, csak a szereposztás különbözött. Durva, zsaroló bérkocsisok és a régi ipar érdekeit féltő városvezetés az egyik oldalon, bezzegnyugatozó, közérdekre hivatkozó taxipárti sajtó a másikon. Közártalmas fuvarosok, lopósok és Raksányi bácsi: amikor a taxik voltak a jövő, a dühös zsarolók meg nem ők voltak.

    Az automobil-fuvarozás nyilvánossá ez idő szerint nem tehető, mert az automobilok szerkezete nem elég megbízható és kormányozhatósá­guk tökéletlen

    – hívták fel a bérkocsisok Budapest polgármesterének figyelmét 1906-ban a súlyos veszélyre, amit az autótaxik meggondolatlan bevezetése jelentene a főváros népére. Nem beszélve arról, hogy a konkurencia milyen problémákat okozna számukra személyesen.

    INDEX: A taxiautót tiltsák be!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.