2016. január 15., péntek

ORBÁN-TARLÓS: BUDAPESTI MESÉK

MOST & ITT BLOG
Szerző: Föld S. Péter
2016.01.14.



Itt van a város, vagyunk lakói
Maradunk itt, neve is van: Budapest”

Cseh Tamás: Budapest

Ha nem lenne Habony Árpád, az Ilyen Nevű Ember, akkor Tarlós István még mindig csalódott volna. Tegnap ugyanis még az volt a főpolgármester, mert rájött, hogy Orbán Viktor becsapta. Szerencsére mára kiderült, hogy Tarlós főpolgármester ezt csak úgy érzi.


Lázár János ugyanis azt közölte a nagy nyilvánossággal, hogy a kormány átvette Budapesttől az agglomerációs közlekedést, ami magyar fordításban azt jelenti, hogy a HÉV és a buszok nem állnak meg Budapest határában, hanem úgy, ahogyan eddig, továbbra is szállítják az utasokat a környező településekről és vissza.

Mondjuk, józan ésszel senki sem gondolta, hogy Szentendréről, Budaörsről, vagy éppen Pomázról ezután majd nem kehet bejutni Budapestre, de annyi biztos, hogy a levegőben lógott a botrány.

Tarlós tehát csalódott volt, pedig, nem kellett volna annak lennie. Tudhatta volna, hogy kivel üzletel. Egy olyan miniszterelnökkel, aki nem szereti Magyarország fővárosát. Visszafogottan fogalmaztunk, más a helyünkben biztosan azt írta volna, hogy Orbán gyűlöli Budapestet...
 
ITT OLVASHATÓ

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.