2016. január 29., péntek

PÁLCIKAEMBERKÉK

HUPPA BLOG
Szerző: Konok Péter
2016.01.28.


Láttam, hogy sokan feltették a különféle magyar (ál)hír oldalak egyik kis színesét, miszerint “Fekete öves karatemestert lányt próbált a bevándorló zaklatni” (betűhív idézet).
Remek kis hír, a 16 éves lányt három arabul beszélő fiatal támadta meg Dániában egy erdőben, de ő jól ellátta a bajukat.

Jól is esik egy kupica az ilyen remek történetekre!
Még izgi kép is van hozzá, az egyik csúnyán összevert migráns gazemberről, és a csinos 16 éves lányról, aki a feketeöves karatemester. Na, nyomjunk még egy kupicát, egészségünkre!
Aztán nyomjunk a Google képkeresőjére, ajánlom mindenkinek a figyelmébe amúgy.
Három másodperc alatt kiderül, hogy a 16 éves dán karatemester lányt Ida Drougge-nak hívják, 26 éves, és képviselő a svéd parlamentben. Arról nincs információ, hogy karatézik-e, de támogatja a melegházasságot, harcol a vadászat betiltásáért, a fájlcserélés legalizálásáért, ilyen liberális izékért. Basszus, erre muszáj még egyet inni, hogy egy magyar férfi ilyesmit elviseljen!
Újabb három másodperc, és kiderül a pórul járt migráns támadó kiléte is: ő a 21 éves Anan Dzsavad Jagmur, akit 2010-ben Jeruzsálemben egy szóváltást követően alaposan elvert néhány zsidó fiatal, és képe ennek köszönhetően került akkor a lapokba...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.