2016. január 31., vasárnap

RASSZISTA GYALÁZKODÁS MIATT IS ELŐVESZI AZ ELTE G. FODOR GÁBORT

ÁTLÁTSZÓ-OKTATÁS
Szerző: atlatszooktatas
2016.01.30.


Az egyetemen is oktató főszerkesztő eltartott kisujjal kért elnézést Tóbiás és családja gyalázásáért, de egyéb vállalhatatlan tartalmak is vannak a számláján. Vélemény.
Ha a kommunikációs, kulturális és egyéb távolságot nem tudjuk áthidalni, ha nem tudjuk vonzóvá tenni a fiatalok számára a mindennapi nacionalizmust, és nem valami rendezetlen, rossz szájszagú, radikális tempóban, amitől az embert kiveri a hideg igazából, tehát ha ettől különböző, friss és fiatalos nyelven nem tudjuk megtenni, akkor ezt a csatát nem mi fogjuk megnyerni.
Ezt Orbán Viktor mondta még tavaly szeptemberben, néhány héttel azelőtt, hogy elindult az az internetes oldal, melynek főszerkesztője G. Fodor Gábor, az ELTE Politikatudományi Intézetének oktatója lett, működtetője pedig az a Modern Média Group Zrt., melynek egyik tulajdonosa Habony Árpád, a miniszterelnök árnyéktanácsadója.
Hogy az új oldal inkább egy „rossz szájszagú” provokatív hecclap lesz, mintsem egy magában megálló színvonalas oldal, már az is sejteni engedte, hogy nevében is a jobboldalon démonizált 444-re reflektált. És tartalomban is: míg a kritikus hangvételű sajtó a kormányoldal hatalomgyakorlását, túlkapásait, átláthatatlanságát bírálja időnként szarkasztikus stílusban, G. Fodorék úgy érezték, ennek ellenpólusa az olcsó, erőltetett személyeskedés lehet.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.