2016. január 23., szombat

ROMKOCSMA 56 TISZTELETÉRE

PUPU BLOGJA 
Szerző: PuPu 
2016. 01. 22.  

Étlapra, arculatra és dekorációra verhetik el a romkocsmák az állami pénzt az 1956-os emlékév alkalmából – írja a Hvg.hu.
Akár ötmillió forint vissza nem térítendő támogatásra lehet pályázni ugyanis. A forradalomra emlékeztető reklámmal, koncerttel, színdarabbal is lehet pályázni, de akár a személyzet ruházatának ötvenhatosítására is.

A pályázatokat a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványnak lehet benyújtani, a terveket március 1. és 2017. április 30. között kell megvalósítani.
Hát, mit mondjak, remek ötlet, méltó 56 szelleméhez.
Komolyan fontolgatom, ha bérelnék egy romot, ebből a támogatásból meg is tudnám nyitni, sőt, fel is tudnám virágoztatni!
Talán a Hős utcában kellene kísérleteznem, a hely maga úgy romos, ahogy van, tehát nem kellene mesterségesen leamortizálni, nemrég gázrobbanás is volt arrafelé, tehát a hely hiteles egy romkocsma nyitására.
Többé-kevésbé a vendégkör is biztosított lenne, egy kis marketing, és kalandtúrák versenyképes színhelye lenne, simán lenyomná bármelyik krokodil-túrát a Níluson, papiruszhajóban, alacsony vízállás mellett...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.