2016. január 24., vasárnap

TAXIS VERŐLEGÉNYEK BUDAPESTEN

MOST & ITT
Szerző: fsp
2016.01.24.


Megvertek pénteken este egy uberes sofőrt Budapesten, a XVIII. kerületi Balassa Bálint utcában, Hatan támadtak rá, más források szerit csupán hárman voltak, közülük ketten taxisok. A magyar adófizetők pénzén működtetett MTI ugyan nem számolt be az esetről – nyilván már folyik a szigorú belső vizsgálat, hogy ki terhel a mulasztás – de sok más forrásból tudjuk, hogy a megvert férfinak eltört az orra és a bordája, ráadásul az autóját is helybenhagyták.

Alkalmi társulat verődött össze pénteken este egy kis uberes-verésre, a verekedés (pontosabban: verés) résztvevői ugyanis korábban nem ismerték egymást. Előzménye sem volt az ügynek. Sem egy eltérően megítélt közlekedési helyzet, szerelemféltés, még annyi sem, hogy az uberes a Fradinak drukkolt, a verők pedig az Újpestnek, vagy fordítva. Hogy az egyik fél kedveli a magyar miniszterelnököt, és a nemzet megmentőjének tartja, a másik fél viszont ki nem állhatja, és az országot szétlopó maffia vezetőjét látja benne.

Nem ismerték egymást a verők és a megvert ember - utóbbinak egyetlen bűne az volt, hogy az Uber sofőrjeként dolgozott.
 
Ezen az alapon lehetett volna zsidó, cigány, vagy éppen fekete. Esetleg olyan migráncs, akikkel ugyan a magyar ember a maga testi valóságában nemigen találkozik, de nem is kell az ilyenekkel találkozni, hogy tuggyukmilyenek...

Lehetett volna a megvert ember meleg, vagy biciklis, esetleg egyszerűen nő - gyakorta már utóbbi is elég ahhoz, hogy a férfiembernek eljárjon a keze.
 
 

 

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.