2016. január 5., kedd

UTOLSÓ BEJEGYZÉSEM: GONDOLATAIM A NOLBLOGRÓL

GONDOLATAIM_2
Szerző: Attila V
2016.01.04. 

Én nem búcsúzom, hiszen már tavaly év közben leléptem, és töröltem minden bejegyzésemet. Elegem lett abból a negatív kampányból, amit a menekültek ürügyén egyesek szítottak....kiszálltam. Azt gondoltam, hogy elég csak abbahagynom, de valami mindig visszahúzott ide. Nem akartam benézni se, ezért úgy döntöttem törlöm a profilomat. Egy ideig bírtam, de nem tudtam megállni, hogy ne jöjjek vissza.
Jó volt itt, szerettem itt lenni. Ha itt voltam, akkor egy időre úgy érezhettem, hogy demokrácia van, és szabadon elmondhatom a véleményemet, és olvashatom más gondolatait. Szinte mindenkit és mindent elolvastam, de keveset kommenteltem, és nem válaszoltam a nekem érkező kommentekre. Nem akartam közel kerülni senkihez sem. Időm és energiám sem volt. Főleg azután, hogy a második gyermekem született áprilisban. :)
Azt gondolom, hogy a Nolblogot nem pótolja semmi. Itt töményen olyan emberek voltak, akik hasonló érdeklődésűek voltak hozzám. Nekem, mint mindenre nyitott embernek valóságos aranybánya volt ez. Sokféle nézetet, embert ismertem meg.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.