2016. január 17., vasárnap

VÉGVESZÉLYBEN AZ EGÉSZSÉGÜGY, MENTSÜK MEG

BERKECZ BALÁZS BLOGJA
Szerző: Berkecz Balázs
2016.01.16.


A magyar egészségügy állapota régóta válságos, de mára végveszélybe került, az egész rendszer haldoklik. Mindeközben a Fidesz nem tesz semmit a magyar egészségügy válságának enyhítéséért. Másra költ, mint amire kell. A többit pedig ellopják. Az Együtt szerint a kormány tétlenkedésére már csak egy választ lehet adni: tiltakozni kell minden eszközzel. Zavarjuk el ez a hitvány kormányt és tegyük rendbe az országot, élén az egészségüggyel. Itt vannak az Együtt követelései az egészségügy megmentése érdekében.
(az eredeti kép forrása: Túry Gergely / hvg.hu)

Jól mutatja az állapotokat, hogy a hét közepén felröppent a hír: Győrben egy ember kivételével az összes sebész felmondott a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban. Bár ezt azóta cáfolták, de senki se lepődne meg, ha ez valóban megtörtént volna, hiszen szinte mindennapossá váltak az ilyen hírek az egészségügyben. Közben az a hír járja, hogy Orbánék kancellárokat neveznének ki a kórházakhoz. 
Szerintünk nem kancellárok kellenek, hanem orvosok és nővérek kellenek, azokból van hiány, akik a betegeket meggyógyítanák, őket kellene megbecsülni, nem pedig újabb fideszes ejtőernyősöket kinevezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.