2016. február 5., péntek

ALIBICÉGEK VALÓSÍTOTTÁK MEG AZ OKTATÁSI REFORMOT, AZÉRT LETT ILYEN

ÁTLÁTSZÓ - MUTYIMONDÓ
Szerző: mutyimondo
2016.02.05.


Ezekről ne maradj le!
Itt a Fidesz-barát tévék és újságok listája (444)
Elképesztő munkakörülmények a Központi Nyomozó Főügyészségen (Átlátszó)
„Lógnak” az oktatásra szánt összegek (HVG)
Ha van 3 perced:
Elképesztő munkakörülmények a Központi Nyomozó Főügyészségen
Pincében maradt iratok, felbontatlan bűnjelzsák – a rossz munkakörülményekre hivatkozva hozott kedvező ítéletet a Kúria annak az ügyésznek az ügyében, aki több, politikusokat elszámoltató esetben járt el. Az erőtlen számonkérések, kifejezetten a BKV-ügy után a Legfelsőbb Ügyészség megpróbálta elővenni az ügyészt, fel is mentették hivatalából, de ő a munkaügyi bírósághoz fordult. (Átlátszó)
Itt a Fidesz-barát tévék és újságok listája
Nem akármilyen módon próbálták győzködni az embereket a működő reformokról a fideszes hirdetések. Egy közérdekűadat-igénylésből kiderült, kizárólag Fidesz-közeli tévécsatornák jártak jól, amikor 600 millió forintot invesztált a kormány ezekbe a kampányokba. Például 3003 tévészpotból 1528 a TV2-csoport valamelyik adóján futott. Simicskának semmi nem jutott. (444)
„Lógnak” az oktatásra szánt összegek
Hadházy Ákos LMP-s politikus szerint eddig legalább 30 milliárd forintot költöttek oktatási reformokra, és a kiadások közül több, akár százmillió forint értékű megbízás is alibicégekre, alibifeladatokra ment el. Azt állítja, a kormány azért vezetett be tantervet, adminisztrációs terheket és minősítési rendszert, hogy ellophassa az azok elkészítése után felvehető uniós forrásokat. (HVG)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.