2016. február 8., hétfő

BOMBASIKER

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwart66
2016.02.08.


Tisztelt hölgyem!
 
Örömmel értesültünk arról, hogy szeretné az üzleti életben is kamatoztatni az állami szolgálatban megszerzett tudását és tapasztalatait.  Megkeresésével Ön megtisztelte a cégünket. Önéletrajzából kiderült, hogy több mint harminc évet dolgozott az állami szférában, ahol legfőképpen a társadalombiztosítás során szerzett tapasztalatokat és értékes gyakorlatot. Kár lenne ezeket a készségeit veszni hagyni. Cégünk mindenben az Ön segítségére lesz, hogy eredményesen és jövedelmezően kamatoztathassa az eddig megszerzett ismereteit. Szükségünk is van Önre és igényes munkavégzésére. Megígérhetjük, hogy kiváló, és nemzetközileg is elismert referenciákkal rendelkező cégünknél Ön is megtalálja a számításait. Amit mi kínálunk Önnek: változatos, izgalmas munkák, sikerélmény, teljesítményorientált, kiemelt díjazás, utazás a világ egzotikus tájaira, idegen kultúrák megismerése, csapatmunka, vidámság.
 
Amit Öntől elvárunk: jó problémamegoldó képesség, hidegvér, rugalmas gondolkodás, jó kommunikációs készség, türelmes, aprólékos, kitartó munkavégzés. Önéletrajzából egyértelműen kiderült, hogy mindezen készségeknek Ön tökéletesen a birtokában van. Semmi akadályát nem látjuk tehát annak, hogy egy rövid, mindössze fél éves szakmai átképzés során a csapatunk teljes értékű tagjaként üdvözöljük Önt.

A tanfolyam költségeit teljes mértékben a cégünk vállalja. Átképzése során Ön megismerkedhet a különböző robbanószerek tulajdonságaival, a tűzszerészeti átvizsgálással, tűzszerészeti mentesítéssel. Elsajátíthatja a kezelésre veszélyes robbanószerkezetek és pirotechnikai anyagok megsemmisítését. A sikeres elméleti és gyakorlati vizsga után - természetesen, ha életben marad, vagy nem sérül meg végzetesen - Ön képes lesz az improvizált robbanószerkezetek biztonságos felderítésére, hatástalanítására és megsemmisítésére...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.