2016. február 28., vasárnap

CSAK RÖVIDEN (4)

A HUNVALD-ÜGY BLOG
Szerző: Hunvaldugy
2016.02.28.


Jóreggelt, jó reggelt. Tudom ugyan, hogy fogadatlan prókátornak mi a fizetsége, de azért hadd tegyek már egy szolid észrevételt a keddi, Nemzeti Választási Irodánál történtekkel kapcsolatban. Többen kifogásolták, illetve megjegyzést tettek fészbukon, itt, ott meg amott, hogy Nyakó István lehetett volna jóval határozottabb, erélyesebb, tökösebb, stb., stb. a megjelent kopaszokkal szemben. Aha, mind a tízzel, tizenöttel szemben.

„Nyakó István elmondta, kedden háromnegyed hat körül érkeztek az irodához, még sötét volt. Azt hitte biztonsági őr felvétel van, mert akkor már ott álltak a „kopaszok”. A politikus azt mondta, nagyon hamar kiderült a szándékuk, mert rögtön nyomdafestéket nem tűrő szavakat kezdtek használni, és provokatív megjegyzéseket tettek a politikusra."

Szóval álljunk már meg egy baráti pillanatra! El tetszettek gondolkodni azon, hogy milyen érzés lehetett jó  5 órán át összezárva lenni egy ilyen kis helyiségben ennyi pöpec, nagy- méretű tánc- és illemtanárral? Akik folyamatosan beszólogattak, cukkolták, fenyegették Nyakó Istvánt? Nos? El tetszettek képzelni a szitut? Milyen volt? Na ugye....

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.