2016. február 18., csütörtök

EGY ELKESEREDETT SZÜLŐ LEVELET ÍRT ORBÁN VIKTORNAK

HÍR24 - POSZT ITT
Szerző: Egy anya
2016.02.18.


A 24.hu szerkesztőségében landolt a levél. Az írást teljes terjedelmében, a levélíró kérésének megfelelően anonim módon tesszük közzé.

Sokan tiltakoznak, sok mindenkit vádolnak azzal, hogy politikai céllal teszi, hogy az egész mögött az ellenzék áll, stb…
Én el vagyok keseredve. Nem kicsit… nagyon.
2 gimnazista gyermekem van. Jelen pillanatban mondhatnám, hogy lényegtelen, hogy melyik gimnáziumba járnak a Fiúk, de sajnos nem így van. Nálunk a helyzet rosszabb az országosnál. A mi igazgatónk nem áll ki a tanári kar mellett, a mi igazgatónk szakmailag is kifogásolható, ráadásul még helyesírni sem tud, így a félévi bizonyítványok hibásan lettek kinyomtatva, ahogy hibás az e-naplóban lévő órarend is (innen súgok: az íráskészség. Olyan nincs, hogy íráskézség! )

A mi iskolánk komoly tanárhiánnyal is küzd, így fordulhatott elő, hogy szeptembertől mostanáig nem volt épkézláb kémia tanára az egyik fiamnak, van olyan matematika tanár az iskolánkban, akinek főiskolai végzettsége van csak. Ez utóbbi nem volna baj, ha tudná a gimnáziumi anyagot, de sajnos rendszeres, hogy nem sikerül levezetni az órán egy egyenletet, rendszeres, hogy „orbitális baromságokat” mond a gyerekeknek.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.