2016. február 5., péntek

ÍGY HERGEL, CSÚSZTAT ÉS DEZINFORMÁL ORBÁN A PEDAGÓGUSOK ELLEN

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2016.02.05.


Orbán Viktor megköszönte a társadalomnak az áldozatot, amelyet a pedagógusokért hoztak, hiszen 700 milliárdot megközelítő forrásbővülést kaptak. “Sem a rendőrök, sem az ápolók nem mondták, hogy ők akarnak előbb béremelést” - mondta a miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban.

Ritkán fordul elő, hogy egy társadalmi probléma kapcsán maga a miniszterelnök szólal meg, és ha ilyenkor megszólal, annak súlya van. Orbán pedig ma reggel a Kossuth rádióban a támadást, a társadalmi szolidaritás leszalámizásának taktikáját választotta. Vajon ha a miniszterelnök így nekitámad a tanároknak, hamis követeléseket adva a szájukba, hamis adatokat sorolva, és szembe próbálja őket állítani a rendőrökkel és az ápolókkal, mit várhatnak bármilyen egyeztetéstől?

Ugyanis ha megnézzük a tanárok követeléseit, pl. a Teleki Gimázium 16 pontját, ebből 15 az oktatás minőségéről szól, és nem a béremelésről, a fő követelésük nem az, hogy kapjanak több fizetést, hanem hogy normálisan tudjanak dolgozni, hogy tintapatront a nyomtatóba ne közbeszerzésen hetek alatt kelljen venni, hogy gyerekközpontú és ne adminisztrációközpontú legyen az oktatási rendszer, hogy normális könyvekből tudjanak tanulni és tanítani. Például a rendőrök és az ápolók gyerekeit, például a jövendő rendőröket és ápolókat...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.