2016. február 13., szombat

NEM, CSALÁS ÉS ÁMÍTÁS

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwart66
2016.02.13.


Nem fukarkodott a kormány a turizmusnak szánt fejlesztési forrásokkal, az évtized végéig összességében 250 milliárd forint szolgálja az ágazat fejlődését. Eddig közel 110 milliárd forintnyi pályázat jelent meg, a keret az idén további 67 milliárd forinttal bővül. Az egyházi, kulturális és világörökségi helyszínek mellett tematikus utak, turisztikai hálózatok kialakítására és gyógyhelyfejlesztésre is nyerhető támogatás.” (Bőven jut pályázati pénz a turizmus fejlesztésére)
 
Bizony remek hír ez mindenki számára, aki kedveli a turizmust, legfőképpen annak fejlesztési részét. Teljesen jogos a nagy öröm. A lelkesítő, boldogságos cikkből az is kiderült, hogy ezt a bőkezű támogatást a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) engedélyezte az Európai Uniónak, szívességből. A meglehetősen vehemens haditudósításhoz azt mindenképpen célszerű hozzáfűzni, hogy az a kormány, amelyik az uniós támogatásokkal fukarkodik, elsősorban idiótákból áll.
 
Az NGM a legfőbb biztosíték arra, hogy ez a pénz a lehető legjobb kezekbe fog kerülni, és nem mindenféle idegenszívű harácsolók és bizonytalan eredetű múzeumbogarak fognak dőzsölni belőle. Ehhez mindössze arra van szükség, hogy az Unió ne undokoskodjon teljesen felesleges, bürokratikus ellenőrzésekkel, és legyen végre elég nekik az adott szó szentsége...
 
 
 
 
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.