2016. február 26., péntek

OSZTÓDÁSSAL SZAPORODVA

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.02.26.


Elérte a KLIK-et is a végzet, fejcsere volt a hivatalban.

Méghozzá az egy fejet kettőre cserélték, de azért az nem biztos, hogy ha az egy fejre eddig jutó észmennyiséget most kétfelé osztják, akkor a siker garantált lesz.

Az mondja a népi bölcsesség, hogy üres kamrának bolond a gazdasszonya, de ez nem marad így sokáig. az egyik fej itt ugyanis Áder húga, az ő szavát talán meghallja majd a Szent Fül...
Hát nem borzasztó, hogy ilyesmiben kell reménykedni?

Most előveszik a második borítékot: "Szervezz mindent át!" - és a sóhivatal osztódással szaporodni kezd, lesz belőle sok-sok kis KLIK, sok-sok helyi kiskirállyal, még több bürokráciával, még kevesebb pénzzel, hiszen az új potentátok javadalmazását is a saját költségvetésükből kell majd kiszorítani.
Viszont megmaradnak a KLIK jogosítványai, a vezetők kinevezésének jogköre például.
Most majd a járás vagy a megye választja ki a politikailag megbízható, eszmeileg szilárd embereket, akiknek kinevezéséhez természetesen az Országos és Nemzeti KLIK egyetértése kell, míg a végső szót természetesen az ország működtetésének madzagjait saját magasztos kezeivel rángató Vezér mondja majd ki.
Mi nem hibázhatunk, nertársak, mi éberek vagyunk, és ott vagyunk minden kilométerkőnél, sőt néha még a kettő között is...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.