2016. február 1., hétfő

SZEGÉNY GAZDAGOK - ORBÁNTÓL PUTYINIG

ÖREG HARCOS BLOG
Szerző: Öreg Harcos 
2016.02.01.


Nyilvánosságra kerültek a legújabb politikusi vagyonnyilatkozatok. Sok meglepetés nincs. Azok, akik eddig is hazudtak, most is hazudtak. A rendszer a mai formájában értelmetlen és káros, mert csak hitelteleníti a politikát.
Szerény kis blogunk szerkesztőségének minden tagja gazdagabb Orbán Viktor miniszterelnöknél. A Fidesz elnöke vagyonnyilatkozata szerint már-már putyini puritánságban él. Némi készpénz, egy ingatlan, és semmi más. Ebből a látszólagos tengődésből nőttek ki a család azon tagjai, akik már maguk is szép vagyont halmoztak fel, legyen szó bár Lévai Anikóról vagy a miniszterelnök lányáról. Az orbáni háztartás papíron döntően a családfő jövedelméből működik, ebből taníttatják a kisebb gyerekeket, ebből utaznak, élnek sokkal több pénzből, mint amit bevallanak.
A valóság az, hogy Orbán Viktor az ország egyik legvagyonosabb embere. Családja sokmilliárdos állami megrendelések kedvezményezettje, és közben arcátlanul hazudják, hogy mint egy szentcsalád, nekik semmijük sincs. Miközben milliárdokról dönt, strómanjai sora sem rövid és nagy lábon is él, a miniszterelnök álpuritán világot hazudik híveinek.
ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.