2016. február 24., szerda

TÍZ INTÉZKEDÉS, MELYEK TELJESSÉ TESZIK MAJD AZ ORBÁN-REZSIM ABSZURDITÁSÁT

SZEGEDI KATTINTÓS BLOG
Szerző: Trombitás Alfréd
2016.02.23.




Mindig azt hisszük, hogy innen már nincs lejjebb, pedig dehogy! Az, ami az Nemzeti Választási Iroda bejáratánál történt február 23-án, minden kétséget kizáróan annak az elképesztő folyamatnak az egyik állomása, mely hat éve a fülkeforradalomnak nevezett őrülettel kezdődött. Az, hogy egy ellenzéki pártot fizikailag akadályozzanak meg abban, hogy éljen a törvényekben rögzített jogával, új szintre emelte a politikai cinizmus fogalmát. A következő összeállításunk viszont azt sugallja, hogy ez még messze nem a végállomás.

1. Az alaptörvény módosításaként letöltendő börtönbüntetés jár a fekete köpeny és a kockás ing viseléséért. Amennyiben a kockás ing flanel, ráadásul borostával és kócos hajjal párosul, az elkövető akár húsz évig is csücsülhet kockás rabruhában a fogházban.

2. Kinevezik Habony Árpádot a Szépvűvészeti Múzeum igazgatójává, hogy ne kelljen bérelnie festményeket az intézménytől, és senki se hánytorgathassa fel, hogy esküvőket és bulikat rendez az épületben saját maga, illetve a haverjai számára.

3. Andy Vajna szivarügyi államtitkári kinevezést kap, akinek első intézkedése egy kereskedelmi szerződés aláírása Kubával, melynek keretében wolfram szálas izzókért nagy mennyiségű kubai szivart exportálunk a szigetországból. Vajna a szivarokat a TV2 kvízvetélkedőiben, illetve jótékony gesztusként a közmunkások között osztaná szét.

4. Kizárólag kopasz, kigyúrt férfiak adhatnak be népszavazási kezdeményezést az Nemzeti Választási Irodán. Ha valaki nem tudja igazolni, hogy a Ferencváros a kedvenc klubja, és legalább 10 alkalommal nem vett részt tömegverekedésben a Fradi-Újpest rangadókon, akkor meg lehet vonni tőle a jogot bármilyen népszavazás kezdeményezésére...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.