2016. február 1., hétfő

TÖRÖK TÖRDELI AZ ÜVEGPLAFONT

KÉNYSZERBAGOLY BLOG
Szerző: Kényszerbagoly
2016.02.01.


Emlékeznek még arra, hogy közszolgálati televizió? És ne kacagjanak fel, ha azt mondom M1, mert nem mostanságra  értem, hanem 2006-ra, amikor Debreceni József társaságában két okos fiatalember -tojáshéjas politológusok- Lakner Zoltán és Török Gábor elemezte a magyar valóságot. A műsor címe Lapozó volt. Debreceni felvetette az aktuális témákat, és a két ifjú pengeéles elmével, objektíven elemezte a politikai közélet eseményeit. Ez nagyon régen volt. Török akkoriban állítólag  "a mi leszek ha nagy leszek" kérdésre azt válaszolta, hogy köztársasági elnök.
Aztán 2012-ben, a Török moderálta Corvinus-estektől volt hangos a sajtó, a szélsőjobb legitimizációjáról beszéltek, Lázár frakcióvezetőként eképpen tiltakozott: "A Jobbik legitimálása zajlik ezekben a vitákban, ami megdöbbenti, de aki szervezi, nyilván tudja, miért csinálja. Hozzátette: a parlamentben többször vitázik Jobbik-képviselőkkel, de azt azért meggondolná, hogy szakpolitikai kérdésekben, egyetemi térben szerepet vállalna-e". Azóta tudjuk, hogy Lázár nagyon sokra vitte, és Lázár "a tisztesség maga"(aki nem tudná az idézőjel Shakespeare miatt van).
De térjünk vissza az Úr 2012. esztendejéhez, amikor egyre valószínübb lett, hogy Török Gábor elszakadt a politológusok szokványos, tudományos objektív stílusától és elemzőből egyre inkább politikacsinálóvá lépett elő, miközben visszahúzódásáról nyilatkozott.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.