2016. február 16., kedd

ZÖLD PAKS

POSZT ITT
Szerző: Tompa Imre
2016.02.16.

Neeem azér’ öntötte betonba riválisát a helyi képviselő, mert el akarta tüntetni: szobrot akart neki állítani!!!

Ez annyira cuki, hogy Paksot úgy reklámozzák, hogy mecsoda zöld projekt ez, ecsém, tkp azért csináljuk, mert akkora környezetvédők vagyunk, oan zöldek vagyunk, mint egy brokkoli wazze, fütyülve járunk a réten, le ne legeljenek, ahogy a régi vicc mondja, ez megfelel a sok hülye ’68-as balos nyugati széplélekből lett politikus ízlésének, sok megújuló hülye.
Pont olyan ez, mint amit a tanács faliújságján láttam a zén kis falumban a minap, hogyaszongya magyar földet a magyar gazdáknak! Ezzel reklámozzák az állami földeknek a klientúra általi lenyúlását (a jelek szerint az eddig eladott 130 ezer hektár majd’ kétharmada fideszközeli arcokhoz és vállalkozókhoz jutott). Jó, mi? Néhány további kommunikációs javaslat, meszidzs a jól targetált és szegmentált niche-ekbe bele, legyen mit hájpolni call to action.
Nem parvenü pofátlanság, hanem a művészet szeretete! miatt vitte haza a kormány arca , ez a reneszánsz ember, a fess rezsibiztos Rafaello Esterházy Madonnáját, hogy vigyázzon rá, hogy össze ne fenje az a sok kis rohadék fülzsírszagú kisgyerek (copyright L’art pour l’art Társulat), akiket az a sok kockásfülű borostás konverzcipős (kohnverz) visz a múzeumba, addig se kelljen tanítani.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.