2016. március 10., csütörtök

10 MILLIÓS AUDIT VÁLASZTOTT A NYÍREGYHÁZI POLGÁRMESTER

ÁTLÁTSZÓ BLOG
Szerző: 
2016.03.10.


A város első embere szolgálati autónak ismét egy meglehetősen drága jószágot, egy kevés híján 10 millió forintba kerülő Audit szemelt ki magának – már ha jól értjük, hogy miért bukkanhatott fel dr. Kovács munkahelyének belső parkolójában a kocsi.
Igaz, használt autóról van szó, de az árkülönbség mondjuk a minisztereknek rendszeresített Skoda Superb és a dr. Kovács polgármester Audija közt így is minimum 1 millió forint: a Superb különböző modelljei ugyanis listaáron is 7,5 és 9 millió között kaphatók; újonnan, négy év garanciával. A most 9 millió 480 ezerért megvásárolt luxus Audit 2013 februárjában, vagyis három éve helyezték üzembe, és 73 ezer kilométert futott eddig.
Február 3-án a polgármesteri hivatal parkolójából egy újszerű Audi A6-os gurult ki, és a volánnál dr. Kovács személyi sofőrje ült – aki egyébként a nyíregyházi kondiparkok és játszóterek kivitelezőjének „ismerőse”.
Az 
MGU- 848-as forgalmi rendszámú 300 lóerős fenevad méltó utóda a 2012 júliusától a polgármester szolgálatban álló, és közel 300 ezer kilométert futott MCV-661 rendszámú másik Audi A6-osnak.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.