2016. március 10., csütörtök

AZ ELTITKOLT KASTÉLYOKBA FOG BELEBUKNI ORBÁN?

NYUGATI FÉNY BLOG
Szerző: Első Kézből
2016.03.10.


A legsötétebb Fidesz-rajongókat leszámítva elég sokan sejtettük ebben az országban, hogy Orbán Viktor sokkal nagyobb vagyont rejteget, mint amit nyilvánosan bevall.

Hogy nincs az az Isten, hogy a miniszterelnök legális jövedelméből kijönnek a bányák, szőlők, földek, meg a félévente 12 millióért Svájcban tanuló Rasika.

A tavaly elhunyt Ferenczi Krisztina élete végéig kutatta az Orbán-família törvénytelen gazdagodásának polipszerű nyúlványait. Mindaz, amit az évek alatt feltárt, fájdalmasan kevés ember ingerküszöbét lépte át eddig.

Talán nem sikerült elég közérthetően tálalni, talán a terjengős részletekben elveszett az egész, és persze a média nagy része finoman szólva nem volt partner benne, hogy eljusson az igazság az adófizetőkhöz.

Ám most egy banánhéjon eltaknyolni látszik az Orbán körül gondosan felépített hazugság. A szerény életű, „közülünk való” miniszterelnök velejéig hamis imidzse.

Az igazsághoz Nárcisz kutya vezetett el minket, akit a minap szimpla terelésből dobott be a köztudatba Kaminski Fanny, Orbán Facebook-oldalának kezelője.

A kuvasz többekben gyanút ébresztett - lévén eddig úgy tudta a nagyérdemű, hogy a miniszterelnöknek nincs kutyája.

Nárcisz kutya elvezetett minket egy titokzatos hatvanpusztai birtokhoz. Az egykor Habsburg-tulajdonban lévő főúri majorságon öt műemlék jellegű épület található. Az Alcsút mellett fekvő 13 hektáros birtokról Mészáros Lőrinc maga erősítette meg az Átlátszónak 2012-ben, hogy ő bérli 155 millióért évente...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.