2016. március 31., csütörtök

AZ MSZP ÉS A FIDESZ KÉT JÓ BARÁT?

BERKECZ BALÁZS BLOGJA
Szerző: Berkecz Balázs
2016.03.31.


Szigetváron legalábbis vannak erre utaló jelek, amióta egy civil szervezet szerzett többséget az önkormányzat képviselőtestületében számos megnyilvánulás egyértelműsíti, hogy az MSZP nem különb a Fidesznél, és hogy a legnyilvánvalóbb szituációkban sem tudnak disztingválni. Mit lehet várni ezek után?

Az index.hu számolt be arról, hogy 2015 jaunárjában a szigetvári önkormányzat közmeghallgatása a Fidesz és az MSZP közös támadásává vált a városi képviselő-testületben abszolút többségben lévő civil szervezet, a Szigetvári Emberekért Egyesület ellen. A közmeghallgatáson "egy fideszes és egy szocialista politikuson kívül gyakorlatilag senki nem kapott szót. A város polgármestere, az MSZP és a DK támogatásával megválasztott Vass Péter a rendezvény elején egy blokkban engedélyezett összesen 50 kérdést Madaras Zoltánnak, a Fidesz megyei önkormányzati képviselőjének és Kapronczai Józsefnének, az MSZP szigetvári elnökének.

A két – elvileg szemben álló – helyi politikus ezt követően nyilvánvalóvá tette, hogy összedolgozott, és közösen állította össze a kérdéssort, amellyel a testületben többségben lévő Szigetvári Emberekért Egyesületet bombázták. A szervezet tagjai szerint az összes kérdés a civil szervezet lejáratását célozta."

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.