2016. március 7., hétfő

BESZÉLGETÉS AZ ÁLOMSZÁLLÍTÓVAL, BRANDT VIKTORRAL

VÁLLALKOZÁS OKOSAN BLOG
Szerző: prosequor
2016.03.07.


Hiszem, hogy mindennapjaink hősei közöttünk élnek. Ember alakot öltött angyalokként tanítanak bennünket elfogadásra, önzetlen szeretetre, az igazi boldogság átadásának teljességére. Sokak közül az egyik angyalunk Brandt Viktor, a mozgássérült emberek álomszállítója, aki arra tette fel az életét, hogy ezen emberek álmainak szállítójává váljon.

Mit jelent az Álomszállító elnevezés egy kerekes székben élő emberek számára, Viktor?

- Mindent. Hiszem, hogy az élet egysége számukra sem kivitelezhetetlen. Biztos vagyok abban, hogy az élet mindannyiunkat tanítani akar valamire, ezért születtünk erre a világra. De abban is biztos vagyok, hogy a sérült emberek jelenlegi életfeladatának nem annak kellene lennie, hogyan jutnak el bármely város egyik pontjából a másikba. Ahelyett, hogy megtanulnák elfogadni ezt a helyzetet, együtt élni a megváltozhatatlannal, lehetetlen helyzetek elé állítjuk őket. Az Álomszállító, épp ezeket a lehetetlen korlátokat bontja le, és épít helyette számukra is járható, élhető utat az egészséges emberek világához.

Viktor már nyolc éve bizonyítja az emberek felé, hogy nem létezik lehetetlen. Mozgásukban korlátozott gyermekeket, és felnőtteket szállít különböző általa kitalált programokra. Abban a hitben teszi mindezt, hogy minden ember egyformának született, és adottságtól függetlenül mindenre képesek vagyunk, amit a másik megtehet.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.