2016. március 22., kedd

BORZASZTÓ ÁLLAPOTOK A DÉL-PESTI KÓRHÁZBAN

PRAXIS BLOG
Szerző: Praxis
2016.03.22.


Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre.

Tisztelt Praxis!

91 éves nagymamám 3 hete fekszik Dél-pesti Kórháza Belgyógyászatán. Eredetileg a szívével került be, kisebb ritmuszavarral.

A három hét alatt nem sikerült tájékoztatást kapnunk az állapotáról! Egyszerűen nem érzik az orvosok, sem a nővérek, hogy kommunikálni kellene a hozzátartozókkal. Nem, nem várnám azt, hogy órákig csevegjenek velünk, de egy alap tájékoztatást elvárnánk. Ha nagyon erőszakosak vagyunk, akkor kapjuk a tájékoztatást, hogy még vizsgálják! /hozzáteszem harmadik hete/.

Persze állapotához és korához képest jól volt, nem értettük, miért a hosszú ideig való bent tartása.
Két napja rosszul lett, feltételezhetően nem kapta meg az inzulinját. Persze válasz erre sincs az orvosok, egymásra mutogatnak. De mi okozta a rosszullétét, válasz nincs! Ha van, akkor azt úgy erezzük, hogy titkolják! Hetek óta homály fedi a betegséget!


Mi hozzátartozók fogadjuk el, hogy idős emberről van szó! De könyörgöm, miért nem engedik haza, ha nincs rá pénz, vagy ápoló, hogy tisztességesen élje le a hátra levő idejét és ne a szarba, húgyba fetrengve egy pelenkában...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.