2016. március 15., kedd

GAZDAÁLLAT DÖGROVÁSON

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.03.15.


Érdekes ünnep volt ez a mai, jóllehet nemzeti ünnepnek nevezni nem nélkülözi a bátorságot.
Mondjuk inkább úgy, hogy egy olyan munkaszüneti napról volt szó, melyen ismét megmutatkozhatott a nemzet kétsége, minimálisan is.
Orbán ma, mint a Nemzetek Nagy Tanítója szerepelt.
A címet hajdan Sztálin birtokolta, az ambiciózus utód egyes hízelgő vélemények szerint úgy aránylik hozzá, mint a hajdani Szovjetúnió területe aránylik Magyarország területéhez.
A mai tanítás két tárgykör köré csoportosult, egyik a magyarországi forradalmak értékelése volt, melynek során kiderült, hogy már középiskolai tankönyveivel is hadilábon állt, ami nem is csoda, hiszen azokat nem baráti nyomda nyomtatta, és egy fillér nem sok, de annyi se csurgott a megfelelő zsebekbe.
Ennek során hangzott el, hogy a baloldal - szerencsétlenségére - itt áll gazdaállat nélkül, és bár tovább nem cizellálta, de büszkén kihúzta magát, elnézve lengyel barátaink feje felett.
Ebből érzékelni lehetett, hogy a jobboldal szerencsésebb, nekik van gazdaállatuk, melynek véréből a sol bögöly mértékkel ugyan, de legelészhet.
Ha megunja zaklatásukat, csak csap egyet legendás, ötgyerekes farkával és véget vet a mulatságnak.


A gazdaállat mindazonáltal gyengélkedik, erre Pukli igazgató úr többször rá is mutatott, mikor a délutáni esernyős tüntetésen a pedagógusok támogatottságáról beszélt.
A másik tárgykör Európa megmentése volt, melynek letéteményese szerény személye.
Európát elsősorban Európától kell megmenteni, mert minden igyekezete dacára még mindig nem lőttek bele géppuskával a migránsok tömegébe, akikről menet közben kiderült, hogy dehogy is menekültek azok, dehogy is a bombák és lövedékek, zsoldosok és fanatikusok elől menekülnek, hanem népvándorolnak...



ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.