2016. március 23., szerda

HAHÓ, TV2-SÖK! MOST KELLENE FELÁLLNI ÉS OTTHAGYNI EZT A GANÉDOMBOT

NYUGATI FÉNY BLOG
Szerző: Első Kézből
2013.03.23.


Sosem látott erkölcsi mélységekbe zuhant a TV2, mióta a Fidesz játszóterévé vált.

A hírigazgató Rogán Cilike szelfipartnere, Szalai Vivien lett. (Természetesen bármilyen hírszerkesztői gyakorlat nélkül). Vivien élete fő műve, hogy írt pár prostiregényt, meg egy fideszes propagandakönyvet Zuschlag János hazugságaiból. Előnye viszont, hogy haveri viszonyt ápol a Rogán-Habony-Vajna-branccsal.

Szalai gyorsan kimutatta a foga fehérjét. A háromfejű zsiráfokhoz, jászárokszállási kocsmai verekedésekhez szoktatott Tények-nézőkre ráborította a legkeményebb Habony-propagandát. Az Orbán-imádó Kunfalvi Nóra segítségével izibe’ nekiláttak lekaraktergyilkolni a hatalommal szemben álló tisztességes embereket.

Először a tanártüntetések vezérét, Pukli Istvánt próbálták bemocskolni a gazdasági bűnöző Zuschlag János rágalmaival. A börtönviselt szélhámos szavait a leghalványabb kritika nélkül adták le az esti híradóban, szembeköpve minden médiaetikát.

Majd jött a merényletkísérlet Juhász Péter ellen, amin akkorát taknyolt a 25 éves Kunfalvi Nóra, hogy tisztességes média az életben nem fogja őt alkalmazni. Kunfalvi egy átlag Mandiner-kommentelő szellemi színvonalán próbálta revolverezni Juhászt, ám pechjére Juhászék rögzítették a teljes riportot, így ország-világ röhöghet a kis karaktergyilkos-tanonc erőlködésén...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.