2016. március 18., péntek

KIHALHATNAK A BANKFIÓKOK

ALAPBLOG
Szerző: ALAPBLOG
2016.03.18.



A technológiai fejlődés és a digitalizáció folyamatos térhódításának következtében az emberek is egyre kényelmesebbé váltak. Ha lehet, már mindenki online intézi az ügyeit és óriási tehernek érzi, ha valaminek személyesen kell utánajárnia. Vajon ennek a folyamatnak az áldozatai lehetnek a bankfiókok is? Hamarosan elbúcsúzhatunk a személyes ügyintézéstől, ha például egy számlanyitásról van szó? Ennek jártunk utána az alábbiakban.
Ma még megszokott dolognak tűnik, hogy a városban sétálva akarva-akaratlanul bankfiókokba botlik az ember. Nem is baj ez, hiszen bár a fiatalabbak egyre ritkábban látogatják ezeket, az idősebb korosztály jó részének továbbra is bankfióki ügyintézés szükséges. A jelenlegi helyzet viszont nem maradhat így sokáig. De vajon mi várható a jövőben?
Az amerikai viszonyokat vizsgálták a közelmúltban a BI Intelligence elemzői, és ha lehet nekik hinni, a bankfiókok egyáltalán nem néznek fényes jövő elé. A legnagyobb kihívást pedig nem más jelent számukra, mint az amerikai társadalom legnagyobb szeletét kitevő Y-generáció. Az ő igényeik és szokásaik ugyanis szöges ellentétben állnak a korábbi generációknál megszokottakkal. 

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.