2016. március 18., péntek

LAKATOS ERNŐ BEÁJULNA

HUPPA.HU 
Szerző: Fábián András 
2016.03.18. 

Új szelek fújdogálnak a Fidesz köreiben. Zsibong, forrong a kormánypárt, frakciótag, vagy egyszerű párttag, szavazó, vagy szimpatizáns. Színpompássá válik az eddig egyszínű, egyhangú Fidesz-kórus. Jó hír ez a politikán elalvóknak, unatkozóknak, kiábrándultaknak. Ha nem is szigorú időrendben, de megbízható csoportosításban lássunk néhány érdekes példát.
Lázár főminiszter kezdte, aki számos megnyilatkozásában ment szembe Orbánnal, a különvélemény bajnokaként, rezzenéstelenül és rendíthetetlenül állva a sajtó kérdéseit, rendre sármosan, mulatságosan cinikus válaszaival, hetyke kis fitymáló mosollyal ajka szegletében.
Balog emberminiszter folytatta ékes német nyelven azzal, hogy ő valójában ellenezte a kerítést, és humánusabb eljárást várt volna a kormánytól, melynek ő is tagja, emiatt lojalitásra kötelezett. Majd kisvártatva ugyanez a Balog miniszter könnyesbús beismerését szórta szét a szél és a média. Túltoltuk a biciklit – bírta mondani az esernyős pedagógus-tüntetés értékeléseképpen. Tárgyaljunk, mondta, és gyorsan kinevezett egy új, valószínűleg elmozdíthatatlan vezetőt a KLIK élére, mely intézmény megszüntetése lenne a tárgyalások bizalmi alapja. Majd megállapította, hogy a március 15-én elhangzott pedagógus-követelések mulatságosak. Ezzel szerény véleményem szerint Balog 
ngzott pedagógus-követelések mulatságosak. Ezzel szerény véleményem szerint Balogh úr megint túltolta a biciklit. 
Nem kellett sokat várnunk és előpenderült egy régi ismerős, akitől viszont már több különvéleményt hallottunk megfogalmazni. Stumpf István alkotmánybíró, aki annak idején úgy került be az akkor még tiszteletre méltó taláros testületbe, hogy több pontban nem felelt meg a munkafeltételeknek, mely hiányosságáról akkor nem volt különvéleménye, váratlanul azt találta mondani, hogy a pártban elanyagiasult, pénzsóvár karriervadászok kaparintottak. 
ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.