2016. március 13., vasárnap

LOPÁS ÚJ MEGVILÁGÍTÁSBAN

168 ÓRA - ONLINE
Szerző: Mátyás Győző
2016.03.13.


Pedig korábban mennyi energia ment el arra, hogy bőszen hirdessék: ők, a hatalomban terpeszkedő illetők éjt nappallá téve és szüntelenül és látástól parasztvakításig, továbbá fáradhatatlanul és lankadatlan áldozatkészséggel és önzetlenül csakis a népért a népnek, meg a haza szolgálatában lop... izé Lope de Vega hőseit megszégyenítő hősiességgel a zemberek boldogításáért.
 
És főként mennyi temérdek közpénzt öltek az ennen dicsőségüket zengeni hivatott hazug és nívótlan propagandába (amely közpénz természetesen a haverok zsebébe vándorolva elveszti közpénz jellegét).

És akkor jön valaki, és nagyjából fél perc alatt leplezi le kíméletlenül az egész hamis, gátlástalanul önfényező demagógiát. Méghozzá nem egy harcos ellenzéki aktivista vagy zsurnaliszta, hanem éppen az üres kormányzati tohuvabohu, a demonstratív intellektuális hagymázolás egyik fénylő csillaga és reprezentánsa, a jó Kerényi Imre kormánybiztos. Akit amúgy titulusa szerint ekként illik tisztelni: „a tudatos nemzeti közjogi gondolkodás megalapozásával és ehhez kapcsolódva a magyar kulturális értékek megőrzésével és fejlesztésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős miniszterelnöki megbízott” Szép cím. Elképzelem, amint a derék kormánybiztos bemutatkozásként akkurát végigmondja...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.