2016. március 8., kedd

MAGASHEGYI UNDERGROUND - JUBILEUMI ÉVINDÍTÁS AZ AKVÁRIUMBAN

LÁNGOLÓ GITÁROK BLOG
Szerző: LÁNGOLÓ GITÁROK
2016.03.08.

Fennállásának tizedik évfordulóját ünnepli 2016-ban a Magashegyi Underground. A zenekar számos meglepetéssel készül ennek apropóján, hogy megköszönje rajongóinak az eddigi éveket és közös kalandokat. A különleges találkozások sorozatát egy nagykoncerttel nyitják Budapesten április 2-án, az Akvárium Klub NagyHalljában.
Dolgosan indult a zenekar számára a jubileumi év: az idő nagy részét stúdióban töltötték, hogy befejezzék „Talált tenger” című, harmadik stúdióalbumuk munkálatait. Az anyag rengeteg izgalmas új ízt vonultat fel a csapat évek során egyedire csiszolt popzenéjén belül. Nemrég útjára engedett daluk, a „Végtelen Kékség” például a zenekar eddigi leglíraibb hangütésű felvétele, de az albumról természetesen nem maradnak el a táncosabb, felszabadult hangulatú Magashegyi-slágerek sem.
A csapat nemrég azt az információt is elejtette egyik koncertjén, hogy a munkálatok utolsó heteiben ismét csatlakozott hozzájuk - a zenekart és az eddigi életmű nagy részének szövegeit jegyző Tariska Szabolcsot magában foglaló alkotóközösséghez - Beck Zoli (30Y) is, aki ez alkalommal teljes dalszövegeket írt az új Magashegyi albumra.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.