2016. március 5., szombat

MASZTURBÁLÁSSAL CSILLAPÍTOTTA SZÜLÉSI FÁJDALMAIT EGY AUSZTRÁL KISMAMA

BEZZEGANYA BLOG
Szerző: Tünde
2016.03.05.


A nők sokféleképpen állnak hozzá a szülés fájdalmaihoz, és különböző technikákkal próbálják elviselhetővé tenni azokat. Van, aki mászkál, van, aki meleg fürdőbe bújik, van, aki összegörnyedve nyögdécsel, van, aki azonnal anesztest és epidurált rendel magának.
És ott van Angela Gallo, egy ausztrál anyuka, aki arra buzdítja a nőket, hogy nyúljanak magukhoz és maszturbáljanak, ha lehet, akkor egészen az orgazmusig.

Nem kis visszhangot keltett Angela Gallo brutálisan őszinte blogposztja, amiben saját második szülését meséli el, zavarba hozóan őszinte részletességgel.
Az első szülésével ellentétben ez a szülés az otthonában történt, ahol biztonságban érezte magát, szeretteivel körülvéve. Ebben a környezetben „érzékinek és erősnek” érezte magát, nem úgy, mint anno a kórházban. Amikor a tágulási szakasz végéhez közelgett, sebezhetőség és reménytelenség szállta meg.
A férje megkérdezte, hogy a szex segítene-e, de azt elutasította. Ám amikor a klitoriszát saját kezeivel megérintette, úgy érezte, ez mégsem egy rossz ötlet, és a maszturbálás azonnal segített neki elviselni a fájdalmakat. 

Úgy érezte, visszanyerte kontrollját a teste felett. A fájások maguk is elviselhetőbbé váltak, és a szünetek közöttük élvezetessé. Visszanézve úgy érzi, hogy ösztönösen megtalált egy olyan fájdalomcsillapítási módot, amit az emberek a tabu és a szégyen miatt nem használnak ki, akkor sem, ha erre módjuk lenne.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.