2016. március 5., szombat

NE HAZUDJ VIKTOR! MONDD MEG AZ IGAZAT!

PSZICHOPOSZT
Szerző: Thurn Gábor
2016.03.05.

Ne hazudj, Viktor! Mondd meg a igazat!
Megvan a kép? A kismama áll a fürdőszobában a tükör előtt és a testét pásztázza! A szája széle lebiggyen a látványtól. 
Mintha alacsonyabb lenne, pedig csak kövérebb. A hajába túrva felkiált: ez meg mi? Közelebbről megnézve még rosszabb a helyzet. Töredezett és vékony hajszálak. "A férjem ebbe szeretett bele! Baj van!"-gondolja magában. És ez így is van! Ha a férje a hajába szeretett bele, akkor ott valóban nagy a baj! A szemei alatt eddig ismeretlen pigment foltokra lesz figyelmes. Sötétek, kicsik, anyajegyekre emlékeztetőek. Eddig nem voltak ott, holnap pedig még több lesz belőlük.
És még csak most jön a java. Lejjebb csúszik a figyelme. A mellbimbó körüli terület is sötét és jóval nagyobb, mint amire emlékezett. A hasa pedig... a köldöke alatt mintha ketté lenne vágva egy erős csíkkal. A keze ezek után a puncijához ér. Eddig szerette, most olyan duzzadtnak érzi. És mintha nagyobb is lenne, mint korábban volt. " A férjem tuti megcsal! Kinek lenne ehhez gusztusa?- undorodik el saját magától. A combja és a bokája pedig vizes és annyira duzzadt, hogy új cipőket kell vennie.
Már vagy húsz perce van bent a fürdőszobában, hamarosan kilép onnan. Ekkor belebotlik előbb a férjébe, majd az édesanyjába!
Gyönyörű vagy, Drágám! Ilyen szépnek még sohasem láttalak!" - jegyzi meg Viktor a férj,  majd kilép a lakásból és elindul futni. Pont úgy tesz, mint öt éve minden nap! Viktor mást mond, mint amit gondol. Az édesanya nem szól semmit csak mosolyog, majd átöleli a lányát. "Igaza van Viktornak, Drágám!



ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.