2016. március 2., szerda

NEM KOPASZOKKAL KELL BIZTOSÍTANI A MOZGÁSSÉRÜLTEK JOGAIT

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: Mészáros Sára
2016.03.02.


A múlt kedden a Nemzeti Választási Iroda portáján (a kiváló törvényi környezetnek köszönhetően) kialakult rövidtávfutási verseny legalább indokolttá teszi, hogy a fiatalok közoktatásban eltöltött értékes perceiket lépcsőzéssel és padugrással töltsék. Hiszen a jövőben talán erre lehet számítani minden hivatalos ügyintézésnél.

A népszavazási kezdeményezés ügyében ugyanis az nyer (annak a kérdését fogadja be a hivatal), aki egy témában elsőként pecsétel a Kék-túra dobozhoz hasonló, nem hivatalos pecsételőeszközön, ami, Pálffy Ilona NVI-elnök innovációja, hogy ne kelljen vitatkozni az egyes kezdeményezések hivatalba-beérkezési időpontján.

A múlt keddi, nem éppen barátságos mérkőzésen, ugye, Nyakó úr érkezett először a hivatalba (1-0), a szintén ebben, a vasárnapi zárvatartás témájában népszavazást kezdeményező Erdősiné lépett be mégis elsőként az épületbe (1-1), majd az izgalmas közjáték után Erdősiné papírjára került pecsét először (1-2), de Erdősiné papírjára segítője pecsételt, és a NVI hétfői ülésének értelmében felmerült, hogy mással pecsételtetni nem lehet, és kis híján Nyakó úr beadványa került érdemi vizsgálat alá (2-2).

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.