2016. március 24., csütörtök

NEM TARTJÁK MEG TÖBBÉ A TV2 RIPORTRÉNEK KURZUSÁT A CORVINUSON

ÁTLÁTSZÓ OKTATÁS
Szerző: átlátszóoktatás
2016.03.24.


Nem kívánja többet megbízni korábbi tárgyának oktatására a Corvinus a botrányos Juhász-interjút készítő TV2-s riportert, Kunfalvi Nórát, aki korábban oknyomozó újságírást tanított, sőt a kurzust sem tervezik a jövőben elindítani.

A múlt hét pénteken Juhász Péter politikus és a TV2 között kirobbant
 botrány miatt reflektorfénybe került Kunfalvi Nóráról, a csatorna riporteréről kiderült, hogy a 2015-2016-os tanév őszi félévében a Budapesti Corvinus Egyetem Magatartástudományi és Kommunikációelméleti Intézetében tartott kurzust „Az oknyomozó-tényfeltáró újságírás” címmel.

A 168 Óra cikkéből tudtuk megi, hogy Kunfalvi Nóra a kurzus korábbi oktatójának, Wisinger Istvánnak a szintén „Az oknyomozó-tényfeltáró újságírás” néven futó tantárgyi adatlapját tüntették fel az egyetemi honlapon, kicserélve Wisinger nevét Kunfalvira, de meghagyva a tárgy leírását és olvasmánylistáját. Wisinger a lapnak elmondta, hogy korábban az intézetvezető Aczél Petra telefonon mondott fel neki pénzhiányra hivatkozva, majd ezt követően a TV2 jelenlegi riportere Kunfalvi Nóra vette át a tárgy oktatását. Azóta a honlapon közzétett tanulmányi adatlapot megváltoztatták.


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.