2016. március 13., vasárnap

NÉMET POLITIKUS: "ELSŐSORBAN ERDOGAN OKOLHATÓ A MENEKÜLTVÁLSÁGÉRT"

ARMAGEDDON NYOMÁBAN BLOG
Szerző: Andre Lowoa
2016.03.12.

 
Annak ellenére, hogy Törökország felvásárolja a terrorszervezetek által illegálisan kitermelt olajat, az Európai Unió tárgyalásokat folytat és megállapodásokat köt Ankarával. Német politikusok szerint az EU ezzel saját értékeit árulja el, és felad mindent, aminek zászlaja alatt eddig összetartotta az európai országokat.
 
Sevim Dağdelen, török származású német politikus, a Die Linke képviselője a Russia Today hírügynökségnek adott interjú során úgy fogalmazott; az Európai Unió morális hanyatláson megy keresztül – annak érdekében, hogy megkapja Törökország segítségét a migrációs válság során, az Európai Unió figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy Törökország támogatja az Iszlám Állam nevű terrorszervezetet. Sőt, mi több, az EU készen áll arra, hogy előkészítse Ankara uniós csatlakozását, miközben tisztában van azzal, hogy Törökország olajat vásárol a terroristáktól.
 
Ez az Európai Unió erkölcsi csődjének jele. Az EU elveszítette értékeit. Emiatt nem lehet komolyan venni a csatlakozási tárgyalásokat. A menekültekkel kapcsolatos felelősség átruházásával egy olyan bűnözőre mint Erdogan, az EU teljes arcvesztést szenvedett. Elsősorban Erdogan okolható a menekültválságért.”
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.