2016. március 20., vasárnap

ROSSZ HÍR A LEENDŐ GYALOGÁLDOZATOKNAK

CEGLÉDI ZOLTÁN BLOGJA 
Szerző: Ceglédi Zoltán 
2016.03.19.



Két év, hat vagy tizenkettő? Nem érdemes megnyugodni, mert ha sokára is, de a gyalogokat végül le fogják venni a tábláról.
Drága végrehajtók, eltakarítók, eltérítők! Kedves kezek az iratmegsemmisítő fölött, rendőrcsizmák a bizonyítékként tárolt CD-t ropogtatva, remegő ujjak a Delete-gombon! Bizony mondom, irgalmatlanul kiszúrnak saját magukkal. 

Az Orbán-rendszer működtetésének elengedhetetlen feltétele, hogy mindig legyen elég politikai közkatona, alacsonyabb szintű, névtelen elvtárs, megvett szakember, aki adott pillanatban beavatkozik, és hivatása szabályait megszegve a Fidesz számára kedvező döntést hoz, vagy őket igazoló alternatív valóságot hazudik. Rogán Antal például már csak azért sem kerülhet bíróság elé, majd börtönbe a belvárosi ingatlanpanamák gyanúja kapcsán, mert egyelőre ismeretlen okból és módon a rendőrségen éppen az a CD sérült meg és lett használhatatlan, ami az utóbbi években a belvárosban eladott 800 darab ingatlan listáját tartalmazza. Ezek az ügyek, amelyeket Juhász Péter kezdett feltárni, és immár rétestésztaként nyúlik a nyomozásuk, amit a rendőrség többször meg is akart szüntetni. Most meg nyilván Kovács Tizenkettő leöntötte kávéval az egyik fő bizonyítékot, majd, gondolom, a mikróban akarta megszárítani, utána fejvesztve szaladt, kezében a lemezzel, de eltanyázva azt pont egy úthenger alá ejtette, a maradékot meg felették a galambok. Ugye.



ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.