2016. március 4., péntek

SAJÁT ANYAGÁT HAMISÍTOTTA MEG AZ M1, HOGY ÚGY TÜNJÖN, PUKLI ISTVÁN HAZUDIK

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2016.03.03.


Az M1-nek adott élő adásban interjút Pukli István, a tanártüntetések egyik emblematikus figurája. A 11 perces interjúból később egy rövid részletet a 19:30-as esti híradóban is bevágtak, csakhogy úgy vágták meg az anyagot, hogy más legyen az értelme Pukli egyik válaszának.

Pukli azért adott hangsúlyozottan élő és vágatlan (hogy ne másítsák meg a szavát, bár ezt mégis megtették) interjút az M1-nek, mert miután elkezdték őt sározni – a volt szocialista korrupciós ügyek miatt börtönt is megjárt Zuschlag János mindenfajta bizonyíték nélkül állította azt, hogy Pukli korrupt lenne – inkább ő állt elő nagyapja ÁVO-s és testvére köztörvényes múltjával, nehogy azt a kormánypárti média hozza elő. Ezután az M1 riporterei elmentek a szüleihez, és többször is a házuknál járva zaklatták őket. Pukli ezen háborodott fel, azt kérte, hagyják békén a családját, vele beszéljenek inkább, és ezért adott interjút az M1-nek.
 
Az eredeti videóban az 1 perc 30-nál feltett kérdésre, amely arról szól, miért probléma, ha Pukli szüleit zaklatja az M1, így hangzik a válasz:

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.