2016. március 11., péntek

SIRALMAS A MOSDÓK ÁLLAPOTA A KISTARCSAI SZÜLÉSZETEN

BEZZEGANYA BLOG
Szerző: anya
2016.03.11.


2015 novemberében szültem a kislányomat a kistarcsai Flór Ferenc Kórházban.Szülésfelkészítő tanfolyamra nem jártam, de a kórház honlapján van tájékoztatás arról, hogy mikor vannak a tanfolyamok, és mi az aktuális óra témája.
A kórház állapota nem a legjobb, de szerintem tűrhető. Tisztának mondható, sűrűn takarítanak, naponta kb. kétszer jön a takarítónő.
A szobákból nyíló teraszokra nem lehet kimenni az omlásveszély miatt, valamint az ablakok elég „szellősek”, főleg ha erősebben fúj a szél, viszont nagyon fűtenek, mindenkiről folyt a víz, takarózni nem kellett.
Eleinte úgy terveztem, hogy alapítványi szobában szeretném eltölteni azt a néhány napot a szülés után a kórházban, de sajnos jó pár nappal előbb be kellett feküdnöm, egy szabad szoba sem volt akkor, és ez a szülés után sem változott.
Ezek a szobák fizetősek, kettő van belőlük. A kétágyas kb. 7-8000 Ft/éj, az egyágyas kb. 10-12 000 Ft/éj. Az egyágyas szoba az ún. családi szoba, ahol az anyukán kívül egy hozzátartozó állandóan bent tartózkodhat, ott is aludhat (ellátást nem tudom, kap-e).
ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.