2016. március 25., péntek

SPIONVILÁG MAGYARORSZÁGON

HUPPA.HU
Szerző: Szele Tamás
2016.03.24.


Kérem, eljött. Kinek végre, kinek valahára, mindenkinek bánatára: oda hát a kommunikációnk. Csengőfrász lesz, tudni fogjuk, mi telefontéma és mi nem, megindulnak majd az egészen komoly névtelen feljelentések. Jelezném, hogy a legújabb kutatások szerint Recsken még egész számottevő mennyiségű rézérc található, melynek kitermelése a mai hírek ismeretében többé nem jelent gondot.
Nem huhogok, kérem, és nem is rémlátomások gyötörnek. Ha van valaki ebben a történetben, aki paranoiás, az a mi mélyen tisztelt belügyminiszterünk, bizonyos Pintér Sándor. Lássuk, mit jelentett be ma Budapesten, a brüsszeli eseménykre való tekintettel (http://24.hu/belfold/2016/03/24/pinter-sandor-valasza-brusszelre-az-allam-mostantol-minden-magyart-le-tudjon-hallgatni/):
„A kormány döntést hozott egy terrorizmus elleni döntéscsomagról. Ebbe az alábbiak tartoznak:
  • Létrehozzák a terrorelhárítási információs és bűnügyi központot. Ez elemzi a beérkezett információkat, majd továbbítja és figyelmeztet, ha kell.
  • Törvényt hoznak a telefonok és más kódolt kommunikációs eszközök, mint az internetes kommunikáció lehallgatására. Egészen pontosan a “magánszektor által kódolt adatszolgáltató eszközöket”
  • Megteremtik a lehetőséget a bankszámlákra való betekintésre.
  • Kibővítik a rendőrség rádiórendszerét a kommunikációs krízishelyzetekre. Egységes digitális kommunikációs rendszert akarnak, vagy majd az sms-ekre korlátozzák a kommunikációs forgalmat.”

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.