2016. március 3., csütörtök

SZÁMOLD CSAK KI, MENNYIBE KERÜL NEKED AZ INGYENES KERÜLETI ÚJSÁG!

MUTYIMONDÓ
Szerző:  
2016.03.03.


Ezekről ne maradj le!
Fura pályázaton viszi el Matolcsy rokona a Buda-Cash-vagyont (HVG)
Győzelem! Végül ingyen adja ki a közérdekű adatokat a Szépművészeti (Átlátszó)
A Jobbik vezetése családi ügynek tekinti a pártot (Direkt36/444)
Ha van 3 perced:
Fura pályázaton viszi el Matolcsy rokona a Buda-Cash-vagyont
Nem felelt meg az egyik alapvető követelménynek, mégis a Matolcsy György unokatestvérének érdekeltségébe tartozó Növekedési Hitel Bank Zrt. (NHB) nyerte el a Buda-Cash ügyfélvagyonára kiírt pályázatot. A pályázóknak – az ügyfélkör kiterjedtségére való tekintettel – országos lefedettségű fiókhálózattal kellett volna rendelkezniük. Az NHB-nak viszont csupán egyetlen, budapesti fiókja van. (HVG)
Győzelem, ingyen adja ki a közérdekű adatokat a Szépművészeti!
Először úgy nézett ki, hogy 450-600 ezer forint közötti összegért cserébe adja csak ki a múzeum a botrányos festmény-kölcsönzéseiről szóló adatokat. Szerintük ugyanis ekkora költséggel járt volna a tízéves időszakról szóló információk házon belüli összegyűjtése. Ezután 420 ezres maximum árról beszéltek, majd jött maguk is elszégyellték magukat és úgy döntöttek, odaadják ingyen. (Átlátszó)
Így ömlik a pénz Habony médiacégéhez
Már egymilliárd forinthoz közelít a Habony médiavállalkozásainál elköltött állami reklámpénz. Közérdekűadat-igényléseken alapuló kutatómunka mutatta ki, hogy mennyi közpénzből finanszírozott hirdetés érkezett (illetve érkezhetett) Habony cégéhez, hogy azok a Lokálban és a Lokál.hu-n, illetve a 888.hu-n megjelenjenek. Erről korábban már az Átlátszó is írt. (Mancs,Átlátszó)

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.