2016. március 11., péntek

TÖBBET ÉSSZEL!

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2016.03.11.


Jó lenne, ha akik írni tudnak, és teszik, meg van hozzá 100-nál több olvasójuk is, kicsit gondolkodnának, mielőtt sikeresen szétmállasztják a tanárok mögé épp fölsorakozó össznépi egységet.

Nem baj, ha valaki nem érti a tömeglélektant, meg a politikát, azért vannak a közírók, hogy sokféle módon megmutassák a valóságot, aztán abból úgyis kijön valami a végére. De az baj, ha olyanokról, akikről olvasóik azt hiszik, hogy értenek hozzá, kiderül, hogy egy frászt. Ennél komolyabb baj, hogy az olvasóik elbizonytalanodnak, és ez otthon tarthatja Őket olyan kulcsfontosságú eseménynél, mint a március 15-i Tanártüntetés lesz. Aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul, főleg ne tanítson a számára láthatóan idegen nyelven. Ehhh. Elmagyarázom a lehető legegyszerűbb módon, hogy miért is jó a Tanártüntetés ÚGY AHOGY VAN, és miért nem lát az orránál tovább, aki épp ellene beszél.

Mindenki azt várja évek óta, hogy a semmiből kiemelkedjen végre VALAMI, ami mögé oda lehet állni. Mert láthatóan és mérhetően a Nép döntő része kivár, passzivitásba menekül, vagy épp jobbhíján bemond pártokat a közvéleménykutatásokon. Ez a szitu meg egyvalakinek jó: Orbánnak. Nincs valódi ellenzéke, mert ami a Nép felé látszik, az a parlamentben melegszik, folyamatosan csökkenő népszerűséggel, amik meg keletkeznek, azok vagy elhalnak, vagy olyan szembeszélben tudnak csak haladni, amin döntő többségük menet közben elvérzik. Ilyen közállapotok között MINDIG Orbán nyer, tessék már észrevenni. A Nép passzív fele SENKIT nem támogat, a Fidesznyik meg Jobbikos szimpatizánsok többsége is csak addig marad a pártjánál, amíg a másik oldalon ott van Gyurcsány, Tóbiás, meg a többi elhiteltelenedett figura, akikre rámutatva össze tudják tartani a nyájat. Utóbbiak maradék tábora is csak addig van meg, míg nincs olyan, akikre nem a kisebb rossz elvén szavazhatna, hanem valódi megújulást képes hozni, mozgósítóerejükről terepen kiderült, hogy az NINCS...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.