2016. március 27., vasárnap

VESZEDELMES VISZONYOK

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwart66
2016.03.27.


A parlament mentelmi bizottsága nem indít vagyonnyilatkozati eljárást Orbán Viktorral szemben. A mentelmi bizottság elnöke, Vejkey Imre szerint erre azért nincs szükség, mert a vizsgálatra vonatkozó kezdeményezés nyilvánvalóan alaptalan. A hatvanpusztai majorság, ami jelenleg a figyelem középpontjába került, Orbán Viktor apjának tulajdonában van.
 
Dr. Vejkey derék, szavahihető ember, az iraki keresztények önzetlen védelmezője. Amit Orbán Viktorral kapcsolatban elmondott az kétségtelenül így is van. Teljesen felesleges a magyar miniszterelnök ellen vagyonosodási vizsgálatot indítani. A vagyon nem nála van, ő csak az adósságokat halmozza fel. Benne is van szépen a hivatalos vagyonnyilatkozatában. Se autója, se nagy értékű ingósága nincs. 2002-ben felvett egy 20 millió forint jelzáloghitelt, amit becsülettel törleszt és már csak 7 millió 167 ezer forintot kell visszafizetnie. Reméljük nem kerül adósságspirálba emiatt.
 
Az egész rokonságot és baráti kört nem lehet lerovancsolni, hiszen ők nem közszereplők, hanem egytől egyig ügyes, dörzsölt üzletemberek, szorgalmas vállalkozók vagy egyszerűen csak Fortuna istennő kegyeltjei. Orbán Viktortól senki sem várhatja el, hogy megakadályozza egy ilyen tehetséges társaság felemelkedését...
 

1 megjegyzés:

  1. Nyilvánvalóan! De egyszer a drágalátos szülőnek és atyai jó barátoknak, el kell tudni számolniuk.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.