2016. március 16., szerda

VIKTOR, AZ NEVET, AKI UTOLJÁRA NEVET!

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2016.03.16.


Kedves Viktor, mint annak az országnak a miniszterelnöke, amelyben élek, én ezt neked nem ajánlom. Kiröhögni a tüntetőket, kiröhögni 50-80 ezer embert, akik egy célért, méghozzá egy igen tiszteletreméltó célért, a közoktatás megjavításáért, a gyermekeink jövőjéért végigvonultak tegnap Budapest utcáin: nem jó ötlet.

„Én úgy vettem, hogy ez egy tréfa”, „olyan viccesen hangzott az egész” – mondta Orbán Viktor a Népszabadság kérdésére, hogy mit gondol a március 15-én a Kossuth téren elhangzott követelésekről.

Kedves Viktor, nem azt kérték, hogy mondj le, csak egy bocsánatkérést kértek tőled, hogy kedvesen és szelíden mondd azt, hogy bocsánatot kérek azoktól, akiket megsértettem, megaláztam az elmúlt 6 évben. Kedves Viktor, csak annyit kértek tőled, hogy tanárként tudjanak dolgozni, hogy a gyerekeink egy jobb oktatási rendszerben tanulhassanak, hogy jobban működjön az ország. Nem ez lenne alapból egy miniszterelnök feladata? No meg egy demokráciában nem az lenne a miniszterelnök feladata, hogy a tiltakozók kiröhögése helyett végre érdemben foglalkozzon a követeléseikkel?

A miniszterelnök dolga, nem az, hogy kiröhögje a népét, hanem, hogy szolgálja...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.