2016. április 24., vasárnap

A KÉNYEZTETÉS JÓT TESZ AZ EGÉSZSÉGNEK

SZÍNEK ÉS FOLTOK
Szerző: Göbölyös N. László
2016.04.24.


Egy masszázs, egy csók, egy fagyi, egy kis csokoládé, stb... Olaszországban minden évben megrendezik a kényeztetés napját, amikor a „Kényeztessünk jobban” honlapon a „dédelgetológus” még sok más lehetőséget is fel tudott sorolni az érdeklődőknek.
Az Antica Gelateria nevű római fagylaltozó felkérésére a WOA / Web Opinion Analysis/ végzett felmérést a főbb közösségi oldalakon 2 ezer, 18 és 60 év közötti személy megkérdezésével.
Talán egy kicsit meglepő, de az derült ki,hogy a nőknek csak 46 %- a igényli a kényeztetést, míg a férfiak 53 %-a érzi szükségét, hogy ki tudjon szakadni a mindennapi rutinból.
A legkedveltebb kényeztetések?
A nők 74 %-nál egy jó fagyi, a férfiak 86 %-ának egy kiadós masszázs. A férfiak 54 %-a nagyra értékeli a barátokkal töltött estéket, 51 %-a a pizzát, 43 %-a futball meccset, 36 %-a a videojátékokat, míg a nők nagy többsége, a 61 %-a a csókot, 56 %-a az ölelést, 39 %-a az erotikus filmeket és 33 %-a a shoppingot. Kár, hogy ezeknek a kényeztetéseknek nagy része nem realizálódik - mondják a pszichológusok, akiknek az a tapasztalatuk, hogy az embereknek nincs idejük a kényeztetésre, pedig ez a páros életnek egy fontos eleme.

ITT OLVASHATÓ





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.