2016. április 19., kedd

A MIGRÁNS NEM HAL MEG, CSAK ÁTALAKUL

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2016.04.18.


Több mint négyszáz menekülő ember fulladt a tengerbe, mert nem bírtak magukkal, és útra keltek a vízen szőke keresztény szüzek utáni buzgalmukban. Valahogyan így gondolhatják az orbánviktortv 1-es csatornáján, és ezt a meggyőződésüket szerte is sugározzák az éterbe a szavazóbázis építésére és épülésére egészen sajátos módon.
 
Mondhatjuk hát az orbánviktortv 1-es csatorna minden szervilis szerkesztőjének, mikrofonállványának, jegyzettömbjének és ánuszbújójának, hogy elmegy ő a jó édesanyjába? Minden skrupulus nélkül biztathatjuk az összes ganajt ilyen felemelő cselekedetre, mert csak. Igyekezek én komilfó maradni, aztán ezek mindig kihozzák belőlem az állatot.
 
Miközben a hullák ott ringatóznak még a nagy víz habjai közt, amely állapot azért mégsem éppen az, amire az Isten – legyen az akár Allah, akár az ács kölke – teremtette volt saját formájára az embert, az orbánviktortv 1-es csatornája beszámol az eseményről, így: „Olaszországba indultak a migránsok, de az utazás nem úgy ért véget, ahogy szerették volna.”

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.