2016. április 22., péntek

A MINISZTERELNÖK CSALÁDJÁNAK ÜZLETTÁRSA

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.04.22.


Ez azért már mindennek a teteje.
Természetesen mindenki tudja, hogy más az üzlet, meg más a szerelem, de azért már engedtessék meg egy kis naiv rácsodálkozás egy mai hírre.
A Nemzetbiztonsági Bizottság csütörtöki
ülésén a képviselők megtárgyalták Ghaith Pharaon arab üzletember magyarországi tevékenységét.
Nevezett jelentős gazdasági érdekeltségekre tett szert Magyarországon, üzleti kapcsolatban áll a Magyar Nemzeti Kereskedőházzal - és most tessék lassan, szótagolva olvasni - továbbá üzleti kapcsolatban áll Orbán Viktor miniszterelnök családjával.
A neves üzletember amúgy arról nevezetes, hogy annak idején szerepelt az FBI legkeresettebb bűnözőinek tízes listáján.
Nem fogják kitalálni miért: az Al Kaida finanszírozása miatt.
Annak a terrorszervezetnek a finanszírozása miatt, mely ezrek halálát okozó merényletekért felelős, melynek utódszervezeteivel az egész világ harcban áll, melyek az Európát felkavaró menekültáradat okozói.

Bizonyára okos ember lehet ez a Ghaith Pharaon, nem kispályás, tudja jól, hogy nem a rendőrt kell megvesztegetni, ha lopott libát akarunk árulni, hanem a belügyminisztert, de még jobb, ha sikerül a miniszterelnököt igénybe venni.
Aztán a csúszópénzek átadását elnevezzük üzleti kapcsolatoknak, leporoljuk a szánk szélét és odébballagunk.
De hát nem azért vannak titkosszolgálatok és nem azért van a Parlamentnek Nemzetbiztonsági Bizottsága, hogy ne figyeljen oda arra, ami az üzleti életben megy, és már amikor az üzletember beszáll a RR Silver Shadowba, a szolgálatok riadót fújnak, és minden eszközt igénybe vesznek, hogy egy ilyen embert távol tartsanak az ország miniszterelnökétől.
De menet közben már megteszik a megfelelő intézkedéseket nevezett kiszorítására az országból, a szövetséges társsszolgálatok egyidejű értesítése mellett.
Azért ilyesmi D-209 idejében nem fordulhatott volna elő...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.